Jyderupvej 50, 4291 Ruds Vedby

BIRKEMOSEGÅRD

Flot ejendom med en spændende natur og med rigtig gode jagtmuligheder.

På Birkemosegården modtages man af den hyggelige atmosfære og meget skønne natur. Ejendommen er beliggende tæt på Ruds Vedby, hvor der findes indkøb, skole, pasningsordninger, idrætsfaciliteter, lokal togbane samt friluftsbad.

Stuehuset på 149 m2 fordeler sig således, entre med opgang til 1 sal, adgang til flot og lyst badeværelse, adgang til det lille værelse/kontor samt adgang til lækkert spisekøkken med udsigt til den skønne have. Fra køkkenet er der adgang til stor vinkelstue med brændeovn og udgang til en virkelig dejlig vestvendt terrasse. Fra stue er der adgang til ejendommens soveværelser samt værelse. Fra værelset er der endvidere adgang til kontoret/værelset, 1. sal byder på repos samt værelse,rum som nemt kan udnyttes til beboelse.

I de gode drift bygninger som ligger for sig selv, er der flere nedlagte stalde samt maskinhal. I drift bygningerne er der mange gode anvendelsesmuligheder, kun fantasien sætter grænser.

Jordtilliggende udgør i alt 19,3 ha hvoraf der kan dyrkes 17,44 ha. Jorden er fint beliggende rundt omkring ejendommen samt på modsatte side af vejen. Engarealet er meget naturskønt og er fyldt med dyreliv. Engarealet ligger godt i forhold til ejendommen således at man nemt kan holder dyr herpå.

Skøn lukket have med mange flotte træer

En virkelig flot ejendom som skal ses og opleves