Lillevangsvej 11, 4760 Vordingborg

Charmerende landejendom

Hyggelig bondegård med højt til himlen og skøn natur

Denne dejlige landejendom på Sydsjælland har den dejligste udsigt udover Ørslev mose, hvor der findes et rigt dyreliv og en rigtig skøn natur. Ejendommen ligger lidt uden for Ørslev, hvor man finde alle nødvendige faciliteter som indkøb, skole, pasningsmuligheder samt fritidsaktiviteter. Det tager ca. 10 i bil, at køre til Vordingborg og ca. en time at kører i bil til København.

Den stemningsfyldte ejendom består af et stort stuehus som indeholder entre med adgang til gæstetoilet, hyggelig pejsestue med trappe til 1 sal, bryggers, ældre køkken alrum med kig ned mod Ørslev mose, havestue, spisestue samt stor stue som vender mod haven og som ligeledes har udsigt til mosen. 1. sal består af repos, badeværelse, 2 værelser samt uudnyttet loftrum. Bemærk at 1. sal ikke er registreret som boligareal på BBR.

Foruden stuehuset består ejendommen af 3 længer som til dels er opført i bindingsværk og kampestensmur. Bygningerne har tidligere være brugt som lade, stald og til maskiner. I dag står bygninger og venter på, at der kommer en og udnytters deres potentiale så de igen kan være med til at danne rammen om det aktive liv på landet.

Størstedelen af jorden ca. 10 ha ligger sammen med bygningsparcellen, mens ca. 5,7 ha ligger nede ved Ørslev mose. Jorden er forpagtet ud til og med 2021.

I forlængelse af bygningsparcellen ligger et godt areal på omkring 8.500 m2 som nemt kunne benytte til f.eks. heste eller får

Der er et godt dyreliv og god grobund for, at gå på jagt eller alternativt at leje jagten ud.

En ejendom med mange muligheder både til private formål eller erhvervsmæssige formål.

Det koster ikke en bondegård at komme ud og se denne skønne ejendom, I skal blot kontakte vkst-ejendomsmægler og aftale en tid